SPV of HBO-V-er in opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ

Wil jij werken in een organisatie waar effectieve behandeling van cliënten en welzijn van medewerkers voorop staat? Centiv zoekt jou als SPV of HBO-V’er als je opgeleid wilt worden tot verpleegkundig specialist. Solliciteer nu!

Venlo

32 uur

CAO conform salaris

Venlo

32 uur

CAO conform salaris

Over Centiv

Wat Centiv uniek maakt, zijn de mensen die er werken; er heerst een fijne organisatiecultuur waarin je op elkaar als collega’s kunt bouwen en gezamenlijk beslissingen neemt. Dit is een cultuur van vertrouwen, transparantie en innovatie. De processen zijn goed georganiseerd en bevatten weinig bureaucratie. Ze hebben hart voor de cliënten en voor collega’s (voor elkaar en voor jezelf) en daarmee hart voor Centiv.

De behandelteams zijn grotendeels zelfsturend en nemen veel initiatieven, van het inrichten van een nieuwe locatie tot het ontwikkelen van nieuwe zorgpaden en netwerken. Bij Centiv zijn de lijntjes zo kort dat ze er haast niet zijn! Je bespreekt alles met je eigen zelfsturende team. Het hart van Centiv wordt gevormd door het centrale bestuursorgaan, verder zijn er geen managementlagen.

Dat alles wordt opgemerkt door onze omgeving: Centiv is populair bij cliënten, verwijzers én medewerkers! Centiv wordt al jaren door zowel cliënten als medewerkers tot de best gewaardeerde GGZ-instellingen gerekend. Bovendien heeft Centiv diverse innovaties in GGZ-therapieën geïntroduceerd die landelijk erkend zijn als Good Practice.

De functie

Je behandelt primair cliënten in de nieuwe eigen Centiv locatie of middels huisbezoeken. De behandelingen bestaan meestal uit een combinatie van persoonlijk contact in de vorm van gesprekken (positieve gezondheid), medicatie bijstellen/labcontroles en online hulpverlening (ehealth), waarbij je de cliënten begeleidt in (meestal) een chronisch traject. Je hebt ook regelmatig contact met POH GGZ en collega’s van de SGGZ voor onderlinge intervisie en het regelen van een goede patiënt journey door de GGZ. Je wordt op verzoek bijgestaan door een psychiater.

Jouw profiel

  •  Je hebt op HBO niveau jouw SPV opleiding gedaan of hebt HBO-V gedaan.
  •  Je hebt minimaal twee jaar ervaring in ambulante begeleiding van cliënten.
  •  Je bent een teamplayer, we werken in zelfsturende teams en samen met je collega’s heb je veel invloed op koers die de organisatie gaat varen.
  •  Je bent klantgericht, initiatiefrijk en resultaatgericht.
  •  Je woont in of vlakbij het huidige verzorgingsgebied van Centiv (of bent van plan op korte termijn daarheen te verhuizen) zodat je op maximaal 45 minuten (auto)reistijd zit vanaf Venray.
  •  Je bent gedisciplineerd en analytisch zodat je de opleiding goed zelf kunt managen.
  •  Je bent goed voorbereid op een hele zware tweejarige opleiding, waarbij je bereid bent een deel van jouw privéleven tijdelijk op een lager pitje te zetten. Thuis beschik je over goede studieomstandigheden.

Het aanbod

  • Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ FWG 65 voor verpleegkundig specialist GGZ als je jouw diploma hebt behaald. Zolang je in opleiding bent (hogeschool Zuyd) zijn de arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ FWG55 of FWG60.
  • Je krijgt het collegegeld en boeken voor 100% betaald. Een eventuele studiereis moet je wel zelf betalen.
  • De opleiding qua zelfstudie doe je in eigen tijd (behalve de scholingsdagen uiteraard). De overige dagen werk je op locaties waarbij je een verminderde declarabiliteit hebt, zodat je ruimte hebt voor reflectie en leren.
  • Je kunt al ruim voor september van een jaar (start opleiding) in dienst komen als SPV of HBO-V bij Centiv zodat je goed ingewerkt bent voordat de studie start.

Herken je jezelf in het profiel en ben je geïnteresseerd? Wij nodigen je dan van harte uit om te solliciteren. Eventuele extra informatie over de vacature of Centiv is ook opvraagbaar bij Marloes Peeters (Verpleegkundig specialist en praktijkopleider VIOS) op 088-4782200.

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Je solliciteert op een regio waar later in samenspraak met jou wordt bepaald in welk team je start. Solliciteren doe je met je cv en een motivatiebrief. Het secretariaat behandelt jouw sollicitatie. Geen zorgen; je hoort zo snel mogelijk van ons!

Kennismaken

Het secretariaat belt je op om een gesprek in te plannen met jouw potentiële collega’s. Dit is een gesprek in een informele sfeer waarin we jouw werkervaring bespreken en kijken of er een match is. Jij kunt kennismaken onder het genot van een lunch, zodat je met een gevulde buik en goed gevoel naar huis gaat!

Veto procedure

Zijn we beiden enthousiast? Dan delen we jouw cv (met jouw toestemming) organisatiebreed. Dit noemen we de Veto procedure. Indien een collega bezwaar heeft op jouw komst (bijv. door een eerdere samenwerking), wordt je sollicitatieproces helaas gestopt. Collega’s hebben één week de tijd om bezwaar te maken. Dit proces helpt ons de prettige sfeer en veiligheid binnen Centiv te garanderen.

Aanbod

Na één week word je teruggebeld door Wouter (directeur). Zijn er geen bezwaren en heb jij geen bedenkingen? Gefeliciteerd, jij hebt de baan! In dit telefoongesprek geeft Wouter aan wat zijn rol bij Centiv is en waar hij in beeld komt. Dit kun je ook al hier lezen.

Formaliteiten

Wouter of het secretariaat houdt contact via mail of telefoon. Eén maand van tevoren ontvang je alle benodigde informatie, zoals het
verzuimprotocol en het personeelshandboek
. Je wordt ook gevraagd om alvast informatie aan te leveren voor op de website en jezelf via de mail voor te stellen aan collega’s. Is er iets niet duidelijk? Je kunt altijd bellen!

 

Werkafspraken

Je ontvangt mails met alle nodige informatie, zoals waar je exact gaat werken en jouw eigen voorkeuren. Omdat er samengevoegde teams zijn van verschillende locaties, geef je door welke dagen je wilt werken. Er wordt gekeken of dat goed gaat in combinatie met de agenda’s van andere collega’s.

Onboarding

Jouw onboarding begint als nieuwe Centiv collega. Hoe ziet dat er precies uit? Dat lees je hier.

Solliciteren







    Schrijf je in voor een job alert