Cultuur

Bij Centiv werk je in een dynamische, frisse en groeiende organisatie waar snel beslissingen worden genomen. Dankzij zelfsturing vermijden we bureaucratie en overbodige lagen, en bieden we ruimte voor persoonlijke omstandigheden en inspraak. Dit geeft vrijheid om mee te denken en te innoveren.

Onze teams bestaan uit enthousiaste, deskundige en betrokken collega’s. De basis GGZ biedt de kans om met een diverse doelgroep en uiteenlopende problematiek te werken. De communicatie is laagdrempelig en helder, wat zorgt voor een gezellige en informele sfeer.

Wil je de sfeer zelf ervaren? Meld je aan voor een meeloopdag of een werkbezoek!

Wat maakt onze bedrijfscultuur uniek

Centiv onderscheidt zich door een sterke teamcultuur van openheid, veiligheid en ondersteuning. De samenwerking binnen teams wordt gekenmerkt door humor en saamhorigheid. Onze medewerkers waarderen de laagdrempelige communicatie, eerlijkheid en gelijkwaardigheid. De mogelijkheid tot directe inbreng versterkt het gevoel van betrokkenheid en maakt onze cultuur uniek.

Het Centiv bloed


Bij Centiv waarderen we diversiteit. Iedereen is verschillend, en dat maakt ons sterker. De rode draad die ons verbindt, noemen we het ‘Centiv bloed‘. Dit betekent dat je jezelf durft te zijn, geniet van een open werksfeer, beschikt over zelfreflectie en goed omgaat met feedback en verantwoordelijkheid.

Herken je jezelf hierin? Dan stroomt het Centiv bloed misschien ook door jouw aderen!

“Ik ben heel trots op de prestaties van onze collega’s. Een goede cultuur is de optelsom van goed gedrag dat elkaar stimuleert.”

Directeur Wouter Hoge

“We werken met humor! Een goede manier om alles te reguleren.”

Romy

“Met dit werk moet je een vorm van eigenaarschap hebben. Maar toch doen we het wel als team. Als iemand langer doorwerkt, dan halen we die gerust op om mee te pauzeren!”

Véronique

“Waardering spreken we uit naar elkaar. Ik ben dankbaar voor mooie woorden als: zo bijzonder hoeveel je gegroeid bent!”

Karen

“Bij Centiv kan iedere collega volledig zichzelf zijn. Iedere mening telt. Door onze krachten te bundelen in zelfsturende teams, bereiken we samen meer. Wij hebben het Centiv bloed.”

Karen

Schrijf je in voor een job alert