Werkomgeving

Centiv biedt een flexibele werkomgeving waar collega’s groei, ontwikkeling en zelfstandig eigenaarschap ervaren. De medewerkers beschrijven zelf een werkomgeving waarin ze veel autonomie hebben over hoe ze hun werk en dag indelen.

Onze kantoren voelen als een tweede thuis dankzij een huiselijke en gepersonaliseerde sfeer. Beslissingen maken over de kleur verf op de muur? Dat is bij ons geen probleem! En voor wie liever thuis werkt, voorzien we alle benodigde middelen om ook daar een optimale werkomgeving te creëren.

Bij Centiv nemen medewerkers de verantwoordelijkheid voor hun werk en hebben zij de vrijheid om hun eigen agenda in te vullen. Dit alles is onderdeel van onze visie op een open, niet-hiërarchische en innovatieve cultuur. Deze zaken zorgen voor een positieve werk-privébalans is. Een gezonde balans vinden we uitermate belangrijk, ondanks dat de werkdruk in de (gezondheids)zorg hoog ligt.

Onze locaties


We hebben verschillende locaties in Noord- en Midden Limburg en Oost Brabant waarbij we in kleine hechte teams werken die elk hun eigen stijl kennen. Er wordt door ervaren behandelaren gewerkt met effectief bewezen behandelmethodes. Centiv kenmerkt zich door een democratisch organisatiestructuur met een uitzonderlijk fijne bedrijfscultuur waarin behandelaren passievol te werk gaan!

Meld je aan voor een jobalert